Hoogeveen – Het Alfa-college houdt op donderdag 7 juli van 17.00 tot 19.00 uur Studiekeuze info-uur op de locatie aan de Voltastraat 33 in Hoogeveen.

Studiekeuze info-uur vorig jaar

Jongeren die nog twijfelen over een mbo-opleiding, willen doorstromen, van opleiding willen veranderen of nog specifieke vragen hebben, kunnen individueel in gesprek komen met een loopbaanadviseur van het Alfa-college. Ook volwassenen, die een mbo-opleiding willen volgen, zijn van harte welkom.

Tijdens Studiekeuze info-uur wordt door de loopbaanadviseur echt tijd voor je genomen. Allerlei vragen kunnen gesteld worden. Denk bijvoorbeeld aan vragen over toelatingseisen, aanmelden, inhoud van de opleiding, studiebegeleiding of –financiering. Het Alfa-college vindt het belangrijk dat studenten de juiste opleiding kiezen. Studiekeuze info-uur is een extra mogelijkheid om buiten school of werk een loopbaanadviseur van het Alfa-college te spreken.

Aanmelden
Graag vooraf aanmelden bij Opleiding en Advies via info@alfa-college.nl. Vermeld je naam, huidige opleiding, opleidingsvoorkeur en vraag.

Door Henk Boer

Geef een reactie