Hoogeveen – Mensen die willen weten wat De Krullevaar bedoelt met ‘Samen spreken, samen werken, samen spelen, samen vieren – Samen het leven leren – ’ zijn vrijdag 19 mei van 9.00 tot 11.00 uur van harte welkom om de basisschool aan de Korhoenlaan 3 in Hoogeveen ‘in bedrijf’ te zien.

De Krullevaar, christelijke Jenaplanschool met een afdeling Kwadraat opent dan haar deuren voor alle ouders (en hun kinderen natuurlijk!) die zich oriënteren op een school voor hun kind.

Ieder kind is uniek, ontwikkelt zich op geheel eigen wijze, heeft eigen unieke talenten en een eigen leerstijl. De Krullevaar begeleidt uw kind stap voor stap bij deze ontwikkeling.

Ouders krijgen informatie over wat Jenaplanonderwijs in de praktijk betekent en ook hoe het onderwijs aan hoogbegaafde kinderen is georganiseerd op de afdeling Kwadraat. U kunt luisteren naar ervaringen van ouders en kinderen, kijken in de stamgroepen, praten met leerkrachten en proeven van de sfeer die deze school uitstraalt en natuurlijk ook van de koffie en thee! Kortom, u bent van harte welkom om kennis te maken met De Krullevaar in bedrijf.

Geef een reactie