HOOGEVEEN – Op zaterdag 19 november rond 12:15 uur, is er de intocht van Sinterklaas. De start van er een programma bij de Edisonbrug waarin we wachten op de komst van Sinterklaas. Omstreeks 12:45 uur zal de Pakjesboot aanmeren en zal Sinterklaas Welkom worden geheten door Burgemeester Karel Loohuis.

Na een kort welkomstwoord stapt de Sint rond 13:00 uur op zijn trouwe paard en doet het gezelschap een rondrit door de mooie wijk Krakeel. De stoet vertrekt bij de Edisonbrug en slaat rechts de Meteorenlaan in, vervolgens via de Kometen laan richting de Lidl.

Daar slaat de stoet Linksaf de Sterrenlaan in, via de Zenithlaan, Atlaslaan en Nadirlan slaan ze rechtsaf de Satelietenlaan in Daar gaan ze via de Kleine beer naar het plein bij MFC De Magneet waar ze rond 14:15 uur zullen arriveren. Hier zal Sinterklaas van zijn paard afstappen en naar binnen gaan.

Men kan alvast plaats nemen in de Gymzaal want om 14:30 uur start hier een leuk middagprogramma. Aansluitend aan de spetterende show is er een fotomoment. Vele pieten willen graag op de foto met de kinderen. Om 18:30 uur sluiten we het feest in Krakeel af met een knallende pietendisco!

Geef een reactie