HOOGEVEEN – In de assertiviteitstraining Opkomen voor jezelf? – Waarom niet? Leer je voor jezelf opkomen, door duidelijk te maken wat je denkt, voelt en wilt en vervolgens te handelen zonder daarbij een ander tekort te doen. Investeer in jezelf en volg deze training waarbij je jezelf kunt ontwikkelen en nieuwe vaardigheden kunt aanleren. De training start op korte termijn, namelijk op donderdag 16 mei van 19.15 tot 21.45 uur en bestaat uit 8 bijeenkomsten. Er zijn nog een paar last-minute plaatsen vrij.

Tijdens de training leer je ontdekken hoe je ten aanzien van anderen handelt, jezelf accepteren met je zon- en schaduwzijden, maar leer je ook je eigen mogelijkheden en je kracht kennen. Thema’s en specifieke oefeningen helpen je bij het vergroten van je zelfvertrouwen en leren je duidelijk en direct voor jezelf op te komen. Ook leer je beter omgaan met kritiek en met complimenten.

De training Opkomen voor jezelf wordt gegevens vanaf 16 mei a.s. De training bestaat uit 8-wekelijkse bijeenkomsten. Tijdens de training is er voldoende ruimte om te oefenen met situaties die door de deelnemers zelf worden ingebracht.
Wat houd je tegen? Meld je aan voor deelname bij Stichting Welzijnswerk op tel 0528 278855. Voorafgaand aan je deelname heb je nog telefonisch contact met een van de trainers om af te stemmen of jouw vraag aansluit bij de inhoud van de training.

Geef een reactie