HOOGEVEEN – Woensdag 20 en Donderdag 21 september houdt de woensdag koffieochtengroep van de d Olde Bieb een grote inzamelingactie voor de aardbevingsslachtoffers in Marokko. Vorig jaar is er een grote inzamelingsactie geweest voor Turkije en Syrië. Dit was een enorm succes, mensen kwamen uit de drie noordelijke provincies en regio om spullen naar Hoogeveen te brengen.

Wij hopen natuurlijk op weer een succesvolle actie. Plaats van inzameling is d’Olde Bieb Wielewaal 5 in het winkelcentrum Wielewaal in Hoogeveen. Gevraagd wordt Tenten, 100 aggregaten,  Schoenen (bergen) Thermische kleding ( in de bergen is het s’winters erg koud)  Winterjassen, Zonnepanelen, Verlichting op solar i.v.m. infrastructuur. 200 matrassen incl. dekbedden.

Medisch spullen zoals gipsverband, kinderkleding, luiers, maandverband, tandenborstels. tandpasta, dekens, dekbedden, paracetamol. Mensen kunnen de spullen brengen vanaf 10.00 -16.30 uur. Vrachtwagens zijn beschikbaar die de spullen naar Marokko toe brengen. Contactpersoon in Assen is M. Elmourabit Moskee voorzitter. Voor meer informatie, Anne C.R.  Kuipers 0633833276 Sjoerdje de Vries tel. 0528 267795

Geef een reactie