Sport

Jaap Tigelaar Hoogeveens kampioen Jeu de Boules 2018

HOOGEVEEN – Het was weer een drukte van belang op het sportpark de Weide. Daar organiseerde afgelopen woensdag Jeu de Boules vereniging de Schakel het Open Hoogeveens Kampioenschap. Ruim 50 personen uit de regio hadden zich gemeld om op sportieve wijze met elkaar de strijd aan te gaan en wie zich aan het eind van de dag als kampioen kon laten kronen.

© eigen foto

Voor de lunch werden in twee poules 3 wedstrijden gespeeld en kon de tussenstand opgemaakt worden. 36 personen gingen door waarvan een groot aantal met 3 gewonnen partijen. Het nivo lag dus hoog en in de 2 volgende partijen moest een kampioen komen. De heer Jaap Tigelaar van de Jeu de Boules vereniging ”De Schakel” uit Hoogeveen lag na 4 partijen al aan de kop gevolgd door 6 boulers met 3 gewonnen partijen en moest de laatste partij het verschil maken.

Nadat alle partijen gespeeld waren kon de stand opgemaakt worden en was de heer Wessel Hoogeveen van Jeu de Boules vereniging “De Alke” uit Alteveer/Kerkenveld op de derde plaats geëindigd met 4 gewonnen en 29 pluspunten, op de tweede plaats eindigde Anni Luchies van Jeu de Boules vereniging “De Schakel” met 5 gewonnen en 21 pluspunten. Maar Jaap Tigelaar van Jeu de Boules vereniging “De Schakel”uit Hoogeveen mag zich een jaar lang Hoogeveens Kampioen 2018 noemen met 5 gewonnen en 37 pluspunten. Na het uitreiken van de bekers en bloemen keerde de rust op het sportpark de Weide terug.

De winnaars: Anni Luchies, Jaap Tigelaar en Wessel Hoogeveen

Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...