HOOGEVEEN – Zaterdagmiddag 17 maart is Jan Stoefzand uit Noordscheschut te gast in het programma ‘t Veen Op’ van radio Hoogeveen. Iedereen in de gemeente moet hem wel kennen.

Hij heeft namelijk ruim 30 jaar in de gemeenteraad gezeten en is ook langere tijd wethouder geweest. Na woensdag 21 maart is hij geen raadslid meer, want hij stopt er mee. Tegen radio Drenthe zei hij onlangs: “Op een gegeven moment moet je voor jezelf een keuze maken, want ik heb meer dingen in het leven die ik wil doen.

Ik heb dit werk ruim dertig jaar gedaan. Maar voordat ik raadslid werd zat ik ook in allerlei besturen, dus ik was geen avond thuis. Ik wil nu ook weleens wat aandacht aan mijn familie schenken”. Stoefzand vertelt over zijn jeugd, zijn werk, het raadswerk en hetgeen hij voor de gemeenschap heeft gedaan en nog doet. Het programma begint om 13 uur en duurt een uur. Het gesprek wordt af en toe onderbroken door muziek.

Presentatie: Wim Oosting
Techniek: Edith Hurenkamp

106.8 FM in de ether en 104.1 FM op de kabel.