HOOGEVEEN – Met de aanloop naar de TT is dit evenement niet alleen in Assen maar ook in het Jannes van der Sleedenhuis De Vecht in Hoogeveen gesprek van de dag onder de cliënten.

TT-expositie, Jannes van der Sleedenhuis

Er werd heel veel gesproken over de TT van vroeger en de oude motoren. Dit was voor Johan ten Napel, zelf motorcoureur en huismeester in De Vecht, aanleiding om in overleg met de cliënten een expositie te maken over de TT van vroeger.

Met een aantal prachtige oude motoren, oude helmen, verschillende foto’s en boeken en veel andere voorwerpen is er in De Vecht een prachtige expositie ontstaan. Beelden van vroegen zijn te zien in het restaurant van het woonzorgcentrum. Omdat deze expositie zo uniek en bijzonder is, zijn liefhebbers van de TT en met name de TT van vroeger uitgenodigd om de expositie te bezoeken, dit kan dagelijks tussen 10.00 en 16.00 uur tot nog een aantal dagen na het TT-weekend.

Het is de moeite waard; cliënten, vrijwilligers en medewerkers van De Vecht zijn flink onder de indruk van deze indrukwekkende expositie! Zij heten u dan ook van harte welkom om de expositie te komen bekijken en wellicht onder het genot van een kop koffie herinneringen aan vroeger te laten herleven.

TT-expositie, Jannes van der Sleedenhuis

Adres: Jannes van der Sleedenhuis De Vecht (NNCZ)
De Vecht 3, 7908 HV, Hoogeveen

Hoogte punten
????????????????????????????????????

Hoogeveense puledagen kunnen ook van start

HOOGEVEEN - De jaarlijkse Pulledagen gaan in juli en augustus door.Dat heeft bedrijfsleider Toni Melenhorst van !pet boekverkopers donderdagavond op ...

Lees meer ...

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...


Geef een reactie

%d bloggers liken dit: