Hoogeveen – Het hele seizoen werd er tijdens de rust van de thuiswedstrijden van eersteklasser v.v. Hoogeveen gestreden om de shootoutcompetitie.

Alle D-junioren van Hoogeveen namen hier in diverse voorrondes aan deel. Telkens moest geprobeerd worden om middels een shootout de reserve-doelman van het eerste elftal te passeren. De afgelopen twee wedstrijden werden de halve finales afgewerkt en afgelopen zondag was in de rust van de wedstrijd Hoogeveen – SC Joure de grote finale. Winnaar werd uiteindelijk Jari Hilberink. Hij wist keeper Raimon Benjamins het vaakst te passeren.

Finale shootout 2015

Op de foto de finalisten. Achter v.l.n.r.: Delano Huiskes, Raimon Benjamins, Russell van der Gouw. Voor v.l.n.r.: Jari Hilberdink en Alicia Koops. Foto: Gerjo Stegeman

<

p style=”text-align: justify;”>Delano Huiskes eindigde op de tweede plaats net voor Alicia Koops en Russell van der Gouw. Jari Hilberdink schaart zich hiermee in het rijtje van Geronimo Tehupuring, Stefan Zantingh, Edwin Santing, Anouar Elmasoudi, Simon ten Kate, Justin Bruins, Mesud Yildirim, Jordy Jonkman, Twan Reinders, Brian Boersma en Rowin Prins die de vorige elf edities wonnen. De keepers van de shootoutcompetitie waren in de meeste gevallen Raymon Slot en Ignas Peek. De jeugdcommissie kijkt terug op een geslaagd seizoen.

Door Henk Boer

Geef een reactie