Hoogeveen – Afgelopen zaterdag organiseerde Olympia een uitvoering ter gelegenheid van het 110 jarige bestaan van de vereniging.

110-jarig-olympia-jubileert

In een middag en avondprogramma hebben alle leden samen een mooie show laten zien. In het thema Olympia got Talent hebben we genoeg talent voorbij zien komen. De jury had het soms moeilijk om te beslissen welke groepen een gouden ticket kregen of toch een aantal kruizen. Gelukkig was de jury zaterdag in een goede bui en mochten de groepen na het krijgen van een rood kruis toch nog eens laten zien wat ze konden. Uiteindelijk kunnen we zeggen dat iedereen bij Olympia een winnaar is want er zit zoveel talent in de vereniging.

Er waren piraten, engelen, clowns, acrobaten en er was zelfs een slaapfeest. Er is bezoek geweest van een hondenvereniging om te laten zien wat voor talent honden kunnen bezitten. In de finale lieten de groepen zelfs zien wat er op livemuziek allemaal kan. Een prachtige dans van de jazz selectie en oefening van de jongens op trekzak muziek.

We kunnen stellen dat na 110 jaar Olympia nog steeds een bruisende vereniging is. Een vereniging van gym, turnen en dans waar we met elkaar kunnen genieten van elkaars optredens. De tribunes in het nieuwe Activum zaten beide voorstellingen vol. Erg fijn dat er zoveel ouders, opa’s, oma’s, andere familie en vrienden zijn komen kijken.

Door Henk Boer

Geef een reactie