Foto: S.W.W Hoogeveen

HOOGEVEEN – Monique Dijns van Droombevalling uit Meppel is te gast bij het Ouder&Kind Caféop woensdagochtend 8 mei a.s. Deze ochtend is vooral interessant om bij te wonen voor aanstaande ouders. Aanmelden is niet nodig.

Foto: S.W.W Hoogeveen

“Jouw Droombevalling, die gun ik iedereen”, zegt Monique. Je kent de beelden vast wel van tv en films. Als je baby geboren gaat worden, weeën doen pijn! Maar is dat zo gedurende het gehele geboorteproces? Als je weet wat er te gebeuren staat, ervaar je het anders, mogelijk niet eens zo pijnlijk als iedereen altijd zegt.

Monique Dijns van Droombevalling licht toe: “Tijdens een (HypnoBirthing) cursus leg ik uit wat er kan en zal gebeuren, hoe een baby geboren wordt. Soms word ik uitgenodigd om bij een geboorte te ondersteunen op een niet-medische manier. Soms zelfs bij moeders die ervoor kiezen om een kindje te krijgen, zonder een partner. Ik vertel je meer over bevalbaden, een CUB en een borstkolf, materialen die ik ook verhuur. Je bent van harte welkom om mijn presentatie bij te wonen, breng gerust je kindje mee.” Voor al jouw vragen en ervaringen is tijd beschikbaar.

Voor het Ouder&Kind Café is aanmelden niet nodig, je bent van harte welkom, met of zonder kinderen. Er is voldoende gelegenheid voor kinderen om te spelen. Voor ouders staat de koffie/thee vanaf 9.30 uur klaar. Het Ouder&Kind Café Hoogeveen is tussen 9.30 en 11.30 uur in De Oude Bibliotheek (Kidscasa) aan de Bentinckslaan 20a.

Geef een reactie