HOOGEVEEN – Voor de tweede keer moest gisteravond in een korte tijd het ballonfestival van de supermarktketen Jumbo worden afgelast. Die zou worden gehouden vanaf Airport Hoogeveen.

De ongunstige wind gooide roet in het eten. In overleg met  Ikeair,  eigenaar van de luchtballonnen, en het weerstation Meteo, die onder andere verantwoordelijk is voor windkracht en de richtingen ervan werd er besloten naar twee keer afwachten tegen 20.45 uur het festival uit te stellen naar een nog te bepalende datum. Helaas voor de trotse winnaars en het toegestroomde publiek, dat op het festival afkwam en weer teleurgesteld huiswaarts gingen.

In overleg met de organisatie is besloten met goed weer vanavond om 20.00 uur met 4 luchtballonnen van de 5 af te varen. De reden dat de 5e niet afvaart, is dat een aantal van de winnaars vanavond niet kunnen. Er wordt door de organisatie nog een datum vastgesteld; de winnaars worden op de hoogte gehouden.

De actie:
De klanten maakten bij aankoop van diverse producten kans op een gratis ballonvaart. Na aankoop van deze producten kreeg de klant een kaartje dat ingeleverd kon worden. Hieruit werd elke week een winnaar getrokken.

[smoothslider id=’1′]

Door Henk Boer

Geef een reactie