Feestelijke heropening op woensdag 29 juni
De Jumbo winkel aan de Tamboerpassage 1 in Hoogeveen ondergaat een complete metamorfose. De winkel sluit op dinsdag 14 juni haar deuren. Vanaf woensdag 29 juni zijn inwoners van Hoogeveen en omgeving weer welkom in de nieuwe Jumbo winkel.

Jumbo nodigt iedereen dan graag uit voor de feestelijke opening om 09.00 uur. De eerste 150 klanten worden ontvangen met een mooie bos bloemen. Bovendien krijgen alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. Deze actie loopt tot en met zaterdag 2 juli.Hoogeveen_Verbouwen_600x337_v2

Na de verbouwing biedt de nieuwe Jumbo winkel nog meer winkelplezier. Klanten kunnen er terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. Het paradepaardje is het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen. Daarnaast wordt de slagerij voorzien van een grill-afdeling voor vers gegrild vlees. Tevens kunnen klanten zelf een bakje met verschillende diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Ook beschikt de winkel over een eigen stomerijservice, een slijterij en een PostNL servicepunt.
Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkel aan Wethouder Klunderstraat 16 in Zuidwolde.

Trots
Filiaalmanager Jan Sieders is trots: “Het wordt een prachtige winkel. Ik kijk ernaar uit om inwoners van Hoogeveen en omgeving hier te verwelkomen. Uiteraard gaan we ook in de verbouwde winkel weer verder met streven naar 100% klanttevredenheid door middel van de unieke Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. We merken dat klanten Jumbo als prettig ervaren, dat kan na de verbouwing alleen maar nóg beter worden. Niet voor niets is Jumbo door Gfk in december 2015 alweer voor de vijftiende keer uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland.”

Door Henk Boer

Geef een reactie