De Compaen en STiB Hoogeveen hebben de handen ineen geslagen en organiseren op dinsdag 2 juni een Junior-Senior Ondernemersdiner.

Tijdens het Junior-Senior Ondernemersdiner kunnen net gestarte ondernemers of mensen die op het punt staan een onderneming te beginnen in gesprek met ervaren senior ondernemers/ervaren directieleden. Onder het genot van een driegangenmenu worden onderwerpen besproken waar (startende) ondernemers mee te maken krijgen en kunnen er vragen gesteld worden over zaken waar men tegenaan loopt.

Senior Ondernemers
Het Junior-Senior Ondernemersdiner vindt plaats in het bedrijfsrestaurant ‘De Vosch’ van de Compaen (De Vos van Steenwijklaan 75 in Hoogeveen). De senioren die aan tafel zitten zijn onder andere: Jan Mark Dierckxsens (eigenaar Dierckxsens Mannenmode), Herjan Scheper (directeur MKB ING Bank) en Henri Offerein (eigenaar AH De Weide/De Nije Nering en Heinrig Schnitzelbelevenis). De avond start om 17.30 uur en eindigt rond 22.00 uur.

Aanmelden
Het programma is opgedeeld in een plenair gedeelte, tijdens het voorgerecht, waarbij de deelnemers onderling kennis kunnen maken. Na het plenaire gedeelte volgen het hoofd- en nagerecht waarbij de ondernemers, in kleine groepjes, bij twee senioren aan tafel zitten. De avond wordt plenair afgesloten met een borrel. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus geef je snel op. De kosten bedragen € 27,50 inclusief vijf drankjes (excl. btw) en aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: myrthe@niquell.nl of door te bellen met 0528-820239.

Door Henk Boer

Geef een reactie