Hoogeveen – Het op zondag 3 juli uitgestelde Open Hoogeveen Kampioenschap Buikschuiven (OHKB) zal nu worden gehouden op zondag 14 augustus. De organisatie voelde zich begin juli genoodzaakt het evenement uit te stellen, er werd voor deze zondag zeer slecht weer afgegeven, door het KNMI werd zelfs code geel afgegeven.

Buikschuiven 2016 - vrij van copyrights (1)

Het kampioenschap zal nu plaatsvinden op zondag 14 augustus. De locatie blijft hetzelfde, op de ijsbaan aan de Terpweg in Hoogeveen. De planning is om de eerste schuivers omstreeks 13.00 uur over de baan te laten glijden. Deelnemers kunnen zich vooraf inschrijven via: tel. 06 22 04 83 31

Het inschrijfgeld bedraagt € 3,– p.p. De deelnemers aan dit evenement moeten minimaal 15 jaar oud zijn en deelname is uitsluitend voor eigen risico! De organisatie van dit evenement is zoals altijd in handen van de supportersvereniging van voetbalvereniging “Hoogeveen” en leden van biljartvereniging “De Poedel”.

Toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom bij dit spektakel, de entree is gratis! Hopelijk doet moeder natuur deze keer geen poging om roet in het eten te gooien.

Door Henk Boer

Geef een reactie