Een wachtkamer vol geschater en gelach
HOOGEVEEN – Theater De Tamboer is woensdag 19 januari omgetoverd tot een kapsalon. De Kapsalon Theater De Tamboer was uitverkocht, er hadden 100 mensen een afspraak gemaakt. Tijdens de pauze van de kappers kwamen de mensen binnen. Zij werden in de foyer met leuke haarattributen op de foto gezet. En konden daarna met een kopje koffie of thee in de wachtkamer plaats nemen.

Gelach en geschater in de wachtkamer
In de wachtkamer, de passagezaal, werden ze vermaakt door cabaretier Thijs Kemperink. Menig tandarts zou willen dat er zoveel werd gelachten en geschaterd in de wachtkamer.


De Twentse Thijs Kemperink. Heeft sinds november niet meer opgetreden. ,,Dat is Kut” “Dit is mijn werk en mijn passie.” Daarna verandert zijn serieuze blik weer. In een vrolijk gezicht: ,,Maar dit was mijn protest, nu is het weer tijd om grappen te maken.”

Enthousiast publiek
Na afloop kwam het publiek enthousiast en blij de wachtruimte uit. De mensen kwamen om de cultuur en het theater een hart onder de riem te steken. En werden getrakteerd op een heerlijk avondje genieten. De reacties van het publiek waren hartverwarmend. Voor de theatermedewerkers die blij waren de deuren te kunnen openen voor publiek, al was het maar voor kort.

Fotograaf: Anouk Schamper

Door Henk Boer

Geef een reactie