Openingsvoorstelling met sterallures

Hoogeveen – In de eerste theatervoorstelling van het nieuwe Tamboerseizoen, op 29 en 30 september om 20.15 uur waagt Karin Bloemen zich aan Cirque Stiletto 3.                                    Circus Stiletto 3 - Andy Doornhein (1)

Ze treedt daarmee in de voetsporen van Ellen ten Damme. De diva wordt terzijde gestaan door de zes muzikale fenomenen van de Wëreldbänd, de Italiaanse drag queen Lady LaLa McCallan en internationaal bekroonde circusacts. Cirque Stiletto ging 3 september in première en belooft een rollercoaster van spanning, schoonheid, sensatie en humor.

Zwiert La Bloemen aan de trapeze? Springt zij meters hoog op de trampoline? Gaat zij als een bloeddorstige rivale de boksring in met Lady LaLa McCallan of is zij de vrouw met de drie borsten in dit rariteiten kabinet? Hoe dank ook, Karin is de enige vedette in ons land die de hoge ‘C’ weet te combineren met circus, cabaret, chansons en comedy en met die 5 c’s totaaltheater creëert: ‘Ik sta te trappelen als een circuspaard om de piste in te gaan. Al mijn hele leven heb ik een passie voor het circus. Voor de puurheid en de echtheid. Bij het circus krijgt fake geen kans. Ik heb veel respect voor circus artiesten die hun hele leven wijden aan die 7 of 8 minuten in de piste!’, aldus de diva.

In Cirque Stiletto 3 wordt Karin Bloemen tot haar grote vreugde omringd door de Wëreldbänd. Al in de voorgaande Cirque Stiletto oogstten zij een en al lof. Een komische, muzikale fratsengroep van wereldformaat. Opmerkelijke gast in het circusspektakel is de Italiaanse drag queen Lady LaLa McCallan. Deze spraakmakende ster weet zowel een extravagante operadiva als een charismatische jongeman in één persoon te verenigen. Met haar spectaculaire act gooide Lady LaLa McCallan hoge ogen in Italia’s Got Talent en sindsdien trekt zij overal ter wereld volle zalen. Natuurlijk staan er wederom internationaal bekroonde circusacts op het programma waarbij een ludieke rol voor de kunsten van Karin en de Wëreldbänd is weggelegd.

Door Henk Boer

Geef een reactie