HOOGEVEEN – De organisatie van het Kerst- en Winterbieren Festival heeft geleerd van de vorige, zeer koude, editie en heeft er voor gekozen om dit jaar bijna het gehele festival te overdekken en te verwarmen. Tijdens de editie van 2022 lag de temperatuur zo’n beetje rond de -5 graden. Dat zorgde ervoor dat menig bezoeker ervoor koos om na een aantal speciaal biertjes de warmte op te zoeken.

Voor Stichting Bierfestival Hoogeveen, de organisatie achter het festival, reden om hierin verbetering aan te brengen. Dit jaar is er voor gekozen om twee grote verwarmde tenten op te zetten. Een daarvan is gereserveerd voor de brouwers, die dus dit jaar ook compleet overdekt staan, en de ander voor de bezoekers die daar kunnen genieten van hun speciaal biertje luisterend naar muziek, live gebracht door By Accident. Het verwarmen van de tenten gebeurt middels een heater die 12500 m3/h kan verwarmen. Koud gaan het de bezoekers dus niet meer krijgen.

Tickets online verkrijgbaar:
Wie nog kaartjes in de voorverkoop wil kopen kan dit online doen via bierfestivalhoogeveen.nl. Tickets kosten € 17,50 en kunnen tot 16 december online gekocht worden. Tevens kan men toegangskaarten kopen bij de entree van het festival. Vol is wel echt vol.

Geef een reactie