ELIM – Aanstaande vrijdag 16 december houdt Christelijke Muziekvereniging Juliana – De Bazuin een kerstconcert in Elim. Dit is voor het eerst weer sinds 2019, toen kort na het laatste kerstconcert de wereld vanwege Corona op slot ging.

En de muzikanten van Juliana – De Bazuin hebben er weer zin in! Het orkest heeft nog maar net hun Maestroconcert achter de rug en ze staan te trappelen om er ook nu weer een sfeervol concert van te maken. De (voormalige) Gereformeerde Kerk in Elim zal dit jaar het toneel vormen voor dit eerste kerstconcert in 3 jaar.

Verrassende bewerkingen en uiteraard de traditionele kerstnummers zullen de revue passeren. Voor dit jaar is de Huisband van de Protestantse kerk in Alteveer-Kerkenveld gevraagd om samen te werken. Al eerder speelden het orkest en de Huisband samen en deze succesvolle samenwerking was de basis voor dit vervolg.

Naast het uitgebreide repertoire van het orkest heeft ook de Huisband een gevarieerd kerstrepertoire. Er is een afwisselend en veelzijdig programma ingestudeerd en naast de individuele optredens van de band en orkest zal ook gezamenlijk worden gespeeld.

Het kerstconcert vindt plaats op vrijdag 16 december, de aanvang is om 20.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar op de avond zelf, de kerk aan de Perebomenweg is open vanaf 19.30 uur.

Geef een reactie