Hoogeveen – Zaterdagavond 23 december 2017 aanstaande presenteert het Hoogeveens Christelijke Mannenkoor “HCM” haar kerstconcert in de Grote Kerk, Grote Kerkstraat 40 in Hoogeveen.

Medewerking wordt verleend door, het bekende trompet duo Arjan en Edith Post, de eigen koor solisten Adri van der Weyde (tenor) en Ronny Koekoek (bas) en organist Frank Kaman. De algehele leiding is in handen van dirigent Gezinus M. Veldman. Op het programma staan diverse bekende kerstliederen.

Door Gerrit Benjamins
Ook dit jaar brengt “HCM” weer haar Kerstconcert in de vertrouwde Grote Kerk in Hoogeveen. Het concert kent een muzikaal programma voor jong en oud met veel bekende, klassieke en nieuwe melodieën rond het verhaal van de geboorte van Jezus Christus. Ditmaal worden bekende oude als nieuwe kerstliederen ten gehore gebracht.

Naast de mannen van HCM zal aan dit Kerstconcert ook het alom bekende trompet duo Arjan en Edith Post meewerken. Het kerkorgel wordt bespeeld door Frank Kaman. Natuurlijk zullen ook de ‘eigen’ solisten: Adri van der Weyde (tenor) en Ronny Koekoek (bas) hun toontje meezingen.
De algehele leiding is als vanouds in handen van dirigent/pianist Gezinus M. Veldman.
Hij zal ook de presentatie van deze avond verzorgen.

Kortom, met deze brok aan ervaring op de bühne wordt het zeker weer een passende en unieke muziekavond. Een ‘muziekfeest’ om mee te moeten maken op weg naar Kerst en het nieuwe jaar 2018!

Wij willen wij u gaarne uitnodigen om de zangkunst van “HCM” weer opnieuw of voor het eerst te bewonderen op zaterdagavond 23 december 2017 aanstaande in de Grote Kerk in Hoogeveen. Het concert begint om 20.00 uur. De deuren van de Grote Kerk staan om 19.00 uur open om u te ontvangen. De entreeprijs bedraagt € 10, =, zowel in de voorverkoop als aan de kerkzaal op 23 december. Kinderen tot en met 11 jaar hebben gratis toegang, voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar bedraagt de entreeprijs € 5, =.
Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen.
Dit zijn: aan de Hoofdstraat: Mannenmode DierckXsens en Schoen- en sleutelmakerij Koopman; van Egtenstraat: De Fakkel; Nije Nering: Tabak/lectuurshop Koopman; De Weide: CIGO – Jansen; Grote Beer: Primera – De Haan; Hollandscheveld: Ineke Vos Mode en Zuidwolde” Henk Dekker Mode.

Een oproep aan alle mannen vanaf 21 jaar: Wilt u uw zangtalent verwoorden in koorzang, u bent van harte welkom op de repetitie-avonden. Die zijn elke maandagavond in de Oosterkerk aan de Leeuweriklaan 35 in Hoogeveen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: