HOOGEVEEN – Gezellige happening voor de hele familie in Wintersferen met een Santa run, muziek, theater, vele verrassende activiteiten, lekker eten en drinken, kortom heerlijk genieten met z’n allen!

Strand Nijstad was in wintersferen op zondagmiddag 15 december. De kids konden zich vermaken op de Reuzen Mikado springkussens, in het theater of met allerlei leuke spellen. Ook werd er glühwein, snert en warme chocolademelk verkocht.  S’avonds kon je deze gezelligheid in het Paviljoen met live muziek beleven.

Helaas werd de obstacle runs afgelast in verband met de slechte weersomstandigheden. Ook de rest van de activiteiten werden naar binnen verplaatst. In het restaurant was het  een gezellige kerstsfeer met muziek van Lara boode onder begeleiding van gitarist Gijs Kos, was het een echte kerstsfeer met al die kerstversiering en kerstverlichting. In aanwezigheid van de IVN Hoogeveen, werden er leuke kerst stukjes gemaakt. DJ Serge bekent van RTV Drenthe draaide vanaf oud vinyl de bekendste kerst hits, Serge: “Dit is voor mij altijd nog een leuke hobby, om al dat oude spul weer te draaien”

Door Henk Boer

Geef een reactie