vb

HOOGEVEEN – Ook dit jaar verzorgt Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina een kerstzang-dienst op 22 december aanstaande de Grote Kerk van Hoogeveen. Iedereen is van harte welkom.

De dienst wordt gevuld met samenzang van mooie liederen begeleid door het orkest van de Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina. Naast bekende kerstliederen zullen ook enkele bewerkingen ten gehore gebracht worden. Kortom, een afwisselend en leuk programma.

Medewerking wordt verleend door vocaal ensemble Female Voices uit Emmen.

Het vocaal ensemble Female Voices bestaat uit 8 dames en is opgericht in 2001. Kenmerkend voor deze groep is dat zij meerstemmig en alles a-capella zingen. De zanggroep noemt zichzelf geen koor, daarvoor is het te klein. Klein maar fijn!, want de kracht van Female Voices ligt in de zuiverheid van de zang.

Hun repertoire is zeer divers en varieert van klassiek tot pop. Uiteraard ontbreekt kerstmuziek ook niet op hun repertoire. In deze zangdienst zullen zij dit volop laten horen. De dienst begint om 19.00 uur. Komt allen tezamen naar de kerstzang-dienst in de Grote Kerk op 22 december 2019.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: