Hoogeveen – Ook dit jaar verzorgt Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina een kerstzangdienst op 18 december in de Grote Kerk van Hoogeveen. Iedereen is van harte welkom. De dienst begint om 19.00 uurdirigent-jan-wijenberg

De dienst wordt gevuld met samenzang van mooie liederen begeleid door het orkest van de Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina onder leiding van dirigent Jan Wijenberg. Naast bekende kerstliederen zullen ook enkele bewerkingen ten gehore gebracht worden.
Kortom, een afwisselend en leuk programma.

Medewerking worden verleend door de High Moor Big Band.
De High Moor Big Band is een orkest dat sinds een aantal jaren actief is in Hoogeveen en omgeving. Het orkest is voortgekomen uit de muziekopleiding van de Hoogeveense Muziekschool (later Scala) en staat onder leiding van de Docent/Dirigent Martin Oosterwijk, die ook een belangrijke rol speelt bij de muziekopleiding van de Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina.

Het repertoire van de High Moor Big Band is breed te noemen en varieert van jazz tot Swing, Pop, Latin, Funk en Ballads. In deze zangdienst zullen zij op enthousiaste wijze hun muzikale kerstbijdrage leveren.

De dienst begint om 19.00 uur, Komt allen tezamen naar de kerstzangdienst in de Grote Kerk op 18 december 2016.

Door Henk Boer

Geef een reactie