Hoogeveen – Op dinsdag 24 november vindt in de Whitebox van het Postkantoor de kick-off plaats van de Hoogeveense Uitdaging. Wij willen u graag voor deze kick-off uitnodigen.geen-foto-beschikbaar

Hoogeveense Uitdaging
De Hoogeveense Uitdaging wil maatschappelijk betrokken ondernemen (MBO) in de regio Hoogeveen bevorderen. Dit wordt gerealiseerd door verbindingen te leggen tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. De Hoogeveense Uitdaging is simpel gezegd een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod van Materialen, Middelen en Menskracht. Vanuit de Hoogeveense Uitdaging stimuleren wij maatschappelijke organisaties en bedrijven tot concrete acties. Doel hiervan is: het leefklimaat in Hoogeveen te verbeteren.

Samenstelling
De Hoogeveense Uitdaging komt voort uit de Nederlandse Uitdaging en wordt financieel ondersteund door: gemeente Hoogeveen, WERQ Personeelsdiensten, Domesta en het Oranjefonds. Op 1 november is de stichting Hoogeveense Uitdaging opgericht en de stichting kent naast een bestuur, ook een adviesraad, een matchgroep, een PR-team, ondersteuners in natura en wordt gecoördineerd door een manager. Bedrijven die zich inmiddels al aan de Hoogeveense Uitdaging hebben verbonden zijn: Niquell, Maxx Sports and Events, WERQ Personeelsdiensten, De Jong en Laan, gemeente Hoogeveen, SWW Hoogeveen, ING Bank, De Schildhoeve, het Erfrechtkantoor, Steenbergen Mobiel, Eujen Advocatuur, Studio Ruigrok, Kr8centrale, Dolmans Landscaping, Ruigrok Media, brasserie ’t Raethuys, De Tamboer, Grand Café het Postkantoor, Van Linge en Tillema Notarissen, Domesta, Rovecom, Kim Stellingwerf Fotografie en Tekstatelier Tieneke.

Kick-off
Om de oprichting van de Hoogeveense Uitdaging te vieren organiseren wij op dinsdag 24 oktober van 12.00 tot 13.30 uur een kick-off in de Whitebox van het Postkantoor (Van Echtenstraat 35). Het programma bestaat uit een officiële start en een interactieve lunch. De officiële start wordt begeleid door dagvoorzitter Albert Jan Vos en personen die aan het officiële gedeelte een bijdrage leveren zijn onder andere Monique Huizenga (coördinator), Max Jacobsen (voorzitter) en Anno Wietze Hiemstra (wethouder gemeente Hoogeveen). Na het officiële gedeelte volgt een interactieve lunch waarbij de deelnemers met elkaar al gaan nadenken over de manieren waarop de Hoogeveense Uitdaging iets voor ze kan betekenen.

Door Henk Boer

Geef een reactie