HOOGEVEEN – De gemeente Hoogeveen is ingeloot voor het mooie project Cultuur@CruyffCourts. Vanaf maandag 14 juni kunnen kinderen van 8 t/m 15 jaar meedoen aan allerlei gratis culturele en sportieve workshops op het CruyffCourt aan de Tamboerlaan in Hoogeveen. In totaal zijn er 8 weken lang gratis activiteiten op maandag, woensdag en vrijdag van 15:00 tot 17:00 uur. De eerste vier weken gaan op 14 juni van start en na de zomervakantie zullen er weer vier weken gevuld worden met een spetterend programma.

Programma met tientallen gratis activiteiten
Kinderen en jongeren kunnen meedoen met onder meer musical, streetdance, theater, graffiti, schilderen en nog veel meer culturele en sportieve activiteiten. Wethouder Janita Tabak start op maandag 14 juni is de Kickoff om 14:30 met o.a. een demonstratie van de bekende freestyle-voetballer Nasser el Jackson. Het volledige programma is te zien op www.cultuurcruyffcourts.nl/hoogeveen.

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Cultuur@CruyffCourts is een samenwerking tussen Jeugdfonds Sport & Cultuur en de Johan Cruyff Foundation. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is er voor mensen met een kleine portemonnee. Kinderen die enthousiast zijn over de workshops op het CruyffCourt kunnen via een intermediair een aanvraag doen bij het Jeugdfonds en op deze manier structureel lessen volgen bij bijvoorbeeld Scala centrum voor de kunsten of één van de andere aanbieders. Het fonds betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren t/m 17 jaar. De intermediairs zullen regelmatig aanwezig zijn op het CruyffCourt. Meer informatie: www.jeugdfondssportencultuur.nl.

Gratis aanmelden
De activiteiten en workshops zijn allemaal gratis toegankelijk.Inschrijven kan via, zo ben je verzekerd van een plaats. Kinderen mogen ook komen kijken bij het CruyffCourt (Tamboerlaan) tijdens de workshops.

U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Wanneer maandag 14 juni om 14.30 uur
Waar CruyffCourt aan de Tamboerlaan in Hoogeveen

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: