Evenementen

Kinderactiviteit bij Ontmoetingsplek Jonge Ouders op 17 januari

Hoogeveen – Een leuke kennismaking met de Ontmoetingsplek Jonge Ouders in Hoogeveen: op woensdagochtend 17 januari as. is er een koffiebar en een leuke kinderactiviteit bij de Ontmoetingsplek. De inhoud van het verrassingsoptreden is nog geheim maar het wordt heel leuk voor kinderen tot ca. 4 jaar. Jonge vaders en moeders met hun kinderen zijn van harte welkom tussen 9.30 – 11.30 uur. Koffie en thee staat klaar.

De Ontmoetingsplek is wekelijks geopend op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur en is gevestigd in een ruimte in De Oude Bibliotheek aan de Bentinckslaan 20a, beschikbaar gesteld door Kidscasa Kinderopvang. Jonge (aanstaande) ouders zijn welkom bij de Ontmoetingsplek. Zij kunnen hier terecht met al hun vragen rondom zwanger zijn, bevallen, opvoeden, opgroeien en meer.

Ook kunnen zij nieuwe mensen ontmoeten, leuke activiteiten doen en meedenken over de inhoud daarvan. Elke 2 weken is er een vaste groep jonge moeders die samen ervaringen delen over opvoeden en opgroeien en om te leren van elkaar. Er is ruimte voor ‘nieuwe’ (aanstaande) jonge moeders om bij deze groep aan te sluiten.

Op de Ontmoetingsplek zijn vrijwilligers aanwezig om jonge ouders verder te helpen of naar hun verhaal te luisteren. Er is bovendien een ‘snuffelkast’ met gratis speelgoed en kleding. De vrijwilligers leggen graag uit hoe de kast werkt.

De Ontmoetingsplek Jonge Ouders is een samenwerking van GGD Drenthe, Centrum voor Jeugd en Gezin De Wolden Hoogeveen, Bibliotheek Hoogeveen, Jong Hoogeveen en de SWW. Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina van de Ontmoetingsplek of op www.jongeoudershoogeveen.nl.