Hoogeveen – Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september is er weer een 2de hands kinderkledingbeurs in het MFC de Magneet, Grote beer 20 in Hoogeveen. Deze beurs staat in het teken van de winterkleding. Ook is er speelgoed en babybenodigdheden te vinden.

De inbreng van kleding is op vrijdag 29 september van 9.30-12.00 uur en van 13.00-19.00 uur. Op deze dag kun je kleding inbrengen. Om deze kleding in te kunnen brengen kun je inschrijfformulieren ophalen bij leden van de organisatie. Deze is te bereiken via de mail (kledingbeurskrakeel@live.nl). Of op het telefoonnummer 06-28840095

De verkoop is op zaterdag 30 september van 9.00- 12.30 uur in de gymzaal van het MFC. Kom langs om te kijken of er wat voor je bij zit. Mensen met een kleine beurs kunnen hier vaak hele goede en soms ook nieuwe kleding vinden voor een kleine prijs. Op de beurs is er kleding te vinden van babymaat 50 tot en met maat 176 en maat XS en S. Voor zowel jongens als meiden.

Van de opbrengst gaat 60% naar de eigenaar van de kleding en 40% naar de beide scholen Apollo en de Morgenster in de wijk krakeel. Van de opbrengst worden weer extra dingen aangeschaft of dingen vervangen.

Dus heb je nog veel winterkleding liggen dat te klein is, breng het dan in! Tevens kun je, als je wilt, de niet verkochte spullen achterlaten. De kleding wordt opgehaald door de kledingbank en speelgoed gaat naar de speelgoedbank.