Hoogeveen – Op woensdagochtend 8 april a.s. organiseren de EigenWijze Vrouwen Hoogeveen een kledingruilbeurs voor dameskleding. Deze vindt plaats in Buurtgebouw ’t Oor aan de Van Goghlaan 7 te Hoogeveen van 9.00 tot 12.00 uur.

Hoe gaat de ruilbeurs in zijn werk?
Inbrengen van kleding kan op dinsdag 7 april van 11.00 tot 14.00 uur. Door de organisatie worden punten per kledingstuk toegekend en op naam op een kaart gezet. De volgende dag kun je tijdens de ruilbeurs andere kleding uitzoeken voor hetzelfde aantal punten. Heb je geen kleding ingebracht, dan mag je ook op 8 april kleding uitzoeken vanaf 10.00 uur. Dan voor een kleine prijs, variërend van € 0,50 tot € 5,00 per kledingstuk.

Voor iedere bezoeker is er een gratis consumptie. De kleding wordt aan het einde van de beurs niet geretourneerd, alle overgebleven stukken worden aan een goed doel gedoneerd.
Voor meer informatie en/of aanmelden zie www.eigenwijzevrouwenhoogeveen.nl of via Marja Voogt op tel. 0528 278 855.

Voor 2015 staat o.a. in juni weer een leuke koffieochtend op het programma, met workshops met een stijlcoach en een diëtiste. De activiteiten staan in het teken van ontmoeting, ontspanning en informatie.

Door Henk Boer

Geef een reactie