HOOGEVEEN – De klusworkshop ‘Handige Annie’ die half december werd georganiseerd door de Eigenwijze Vrouwen Hoogeveen vraagt om een herhaling in 2020. Gezien de grote belangstelling staat het in de planning deze nogmaals te gaan aanbieden.

De 19 deelneemsters maakten kennis met de eerste beginselen van klussen in en om het huis. Zo leerden zij meer over elektra: hoe sluit ik een lamp aan? Maar ook het omgaan met een boormachine, hoe werk je veilig en gebruik de juiste gereedschappen en materialen kwam aan bod.

Herma en Lisette, twee EigenWijze én handige vrouwen, gaven de workshop. Er was ruimte om samen te oefenen en dat was met zoveel vrouwen reuze gezellig. De tijd was te kort om aan alle onderdelen voldoende aandacht te kunnen geven. De uitspraak van Pipi Langkous: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus denk wel dat ik het kan” kwam diverse keren langs.

Deze activiteit werd georganiseerd door de EigenWijze Vrouwen Hoogeveen, een ontmoetingsgroep voor alleenstaande vrouwen uit Hoogeveen en omgeving. Heb je zelf een idee voor een workshop voor deze groep, neem dan contact op met Lisette Rinkema via l.rinkema@swwh.nl. De activiteiten staan in het teken van ontmoeting, ontspanning en informatie.

EigenWijze Vrouwen Hoogeveen organiseert activiteiten voor alleenstaande vrouwen in de gemeente Hoogeveen.

Geef een reactie