ELIM – In deze aflevering van Koopman op pad. Willen we ook onze kijkers een kijkje gunnen in onze studio. Waar wij enkele zaken bespreken die zich op dit moment afspeelden of nu nog afspelen. Zoals die tot ons kwamen via diverse mediakanalen. Bijvoorbeeld, hoe de politiek om gaat met zaken als het bestrijden van de Coronapandemie. En met daar bij de zoekgeraakte bonnetjes van minister de Jonge, van volksgezondheid, voor een gespecifieerde rekening van de middelen die zijn aangeschaft voor de bestrijding ervan. Voor één som van € 5000.000.000.

Waar gaat het heen met het demissionaire VVD-kabinet? Met één Coronapandie als blok aan het been. Waar gaat dat straks heen met de mitsen en de maren. Om Nederland straks weer naar het normale normaal te krijgen? Als ieder een is gevaccineerd? En zo het nu laat aan zien met de huidige dalende lijn zou dit lukken? Of wordt er ons een spiegel voorgehouden om zo toch de mensen er weer toe te bewegen om zo toch op vakantie te gaan. Om zo de economie weer aan te wakkeren? En de discussie als je op vakantie gaat krijg je vooraf één gratis coronatest. Niet op vakantie testen € 75,-.

Het eurosongfestival, na 41 jaar weer één grote spectaculaire show, die werd gehouden in Ahoi Rotterdam. En dan de teleurstelling voor de winnaar van twee jaar terug, onze Duncan Laurence. Die niet de punten door kon geven aan de juryleden. Hij werd positief getest op corona. Jammer! Maar uiteindelijk werd Italië met hun song Barbara Pravi – Voilà winnaar met 524 punten.

Geef een reactie