HOOGEVEEN – Vandaag vierde mevrouw Slotboom haar honderd jarige verjaardag. Zij had ooit de wenst om op haar honderd jarige verjaardag koning Maxima te ontmoeten. Hemel en aarde is bewogen om de wens van mevrouw Slotboom in vervulling te laten gaan na dat alle autoriteiten waren benadert. Maar de echte Koningin Máxima had het te druk dus helaas.

Maar het verzorgingshuis “De Vecht” was niet voor één gat te vangen en benaderden een van de activiteiten begeleiders. Als die voor de (lookelite) Koningin Máxima wilde gaan. Zo gezegd zo gedaan.

Samen met de burgemeester op naar de honderd jarige. Bij ontvangst bij mevrouw Slotboom was de reactie “Dat is de echte Koningin Máxima niet” Jammer plannetje mislukt mevrouw is wel 100 in getal maar haar brein is goed.

Nu wonend ze in de NNCZ locatie De Vecht, is Hennie heel blij met de uitstekende verzorging. Ze neemt nu ,vanwege haar hoge leeftijd, minder deel aan de uitstapjes en activiteiten, die daar georganiseerd worden, maar geniet nog erg van het wekelijkse bezoek aan de inpandige kapper en het gezellig met elkaar voor de televisie zitten met een hapje en een drankje.

Door Henk Boer

Geef een reactie