HOOGEVEEN – De nieuwssite de hoogevener vierde afgelopen maandag het lustrum 5 jaar positief nieuws, uit de omgeving van Hoogeveen. Door eerst een aantal jaren ook 112 nieuws gemaakt te hebben voor een site uit de regio. Was het tijd voor iets nieuws.

Positief nieuws is ook nieuws, en dat was dan ook één nieuwe uitdaging, dit blijkt ook wel na 5 jaar nieuws maken. Met zo’n miljoen bezoekers in al die jaren heeft het de hoogevener zijn rechts bestaan bewezen. Die word gemaakt met inzet van de vrijwilligers, onder ander fotografen die belangeloos hun foto’s en nieuws zelfstandig plaatsen, en niet te vergeten de mensen die hun stukjes aandragen, en de gemeente Hoogeveen die ook een groot aandeel heeft in het nieuws zoals mensen die geridderd worden, een bronzen huwelijk, de hoogevener van het jaar, en het bezigge bijtje te veel om op te noemen.

Sins vorige week is René Aalders van Aalders ICT uit Hoogeveen de sponsor van de Hoogevener. Zij bouwden de website, en stelden de ruimte beschikbaar voor de website. Dat was dan ook aanleiding tot een feestje. 5 jaar positief nieuws publiceren, en een nieuwe website is het een mijlpaal in het bestaan van dehoogevener!

Koopman op pad.
Naast dat Henk Boer samen met Roelof Koopman, Peter Aalders en Leroy Engels maakt ook hij deel uit van het “team Koopman op pad”. Door een vriendschap tussen Henk Boer en Peter Aalders is een samenwerking opgang gekomen tussen dehoogevener.nl en de elim-drenthe site. Omdat René Aalders vroeger ook actief betrokken is geweest bij de Elimsite is er ook contact ontstaan tussen René Aalders en Henk Boer.

Geef een reactie