HOOGEVEEN – Koopman op pad ging op uitnodiging op bezoek naar sinterklaas in de Tamboer waar de sint op het moment zijn onderkomen heeft tot 5 december. Na het opstellen van de camera’s kon het team van Koopman op pad aan de slag.

Koopman liet duidelijk weten dat hij zenuwachtig was voor dit interview en bang was in de zak van Zwartepiet te komen. Maar de Sint wist hem al snel tot bedaren te krijgen met een paar ademhalingsoefeningen.

Nadat Sint plaats had genomen in zijn stoel met de Pieten rond hem in het café van het Cultureel Centrum De Tamboer ging het van zelf. Koopman ging al snel op in het verhaal dat de goedheiligman te vertellen had voor de kinderen van Hoogeveen. Gelukkig had Sinterklaas weinig stoute kinderen in zijn grote Sinterklaasboek staan.

Tenslotte volgde de intocht vanaf het gemeentehuis, het ontvangst door de burgemeester en daarna in optocht door de Hoofdstraat waar de kinderen al stonden te wachten. Tot slot wenst het team “Met Koopman op pad” jullie veel kijkplezier en een fijne sinterklaasperiode.

(Bron: Video Met Koopman op pad) (Bron tekst: (Henk Boer van De Hoogevener)

Geef een reactie