HOOGEVEEN/ELIM – 2020 kunnen we wel bijschrijven als een bijzonder jaar. Met alle perikelen rond de Coronapandemie. Ook bijzonder zijn de hierdoor ontstaande nieuwe woorden als “Anderhalve meter maatschappij”. Niet alleen de woorden, maar deze ook nog eens toe te passen, is moeilijk voor veel mensen. Maar er is licht aan het einde van de tunnel. Er is een vaccin in aantocht. Dus op naar betere tijden!

Met kerst en de jaarwisseling in het verschiet, zijn er op dit moment veel beperkte maatregelen van kracht. Gelukkig mogen we nu drie mensen ontvangen met kerst en de jaarwisseling. Helaas blijft het desondanks voor veel mensen een eenzame periode.

Het team “Koopman op pad” heeft gemeend daar wat aan te moeten doen middels een plan wat al in een vroeg stadium is ontwikkeld. Een uur durende Kerstspecial op eerste kerstdag aanvang 11.00 uur zal de eenzaamheid doen vergeten en zorgen voor wat vrolijke noten. Vanaf het YouTube- kanaal, en via de website van www.koopmanoppad.nl en de websites: www.dehoogevener.nl en www.elim-drenthe.nl is deze aflevering te zien vanaf 1e Kerstdag 11:00 uur!

Artiesten zoals Yvonne Bijl, Drèents dichtster en schriefster, Zanger Wim Drenten, de Feestband de Evening Stars en Magrietha Gosink hebben belangeloos hun medewerking verleend aan deze prachtige Kerstspecial.

Koopman op pad wenst iedereen goede kerstdagen en één goed begin van het nieuwejaar. We hopen als “Koopman op pad” u ook eens te mogen ontmoeten. Iedereen heeft wel iets leuks of interessants te melden.

Geef een reactie