ELIM – Varia-FM is een groep enthousiaste amateur radiomakers. Koopman op pad is dit keer op bezoek bij Radio Kleine Mus in Nieuwlande die 1 keer in de twee weken van 18 tot 23 uur op maandag draait via de Varia-FM.

Deze zender is te beluisteren via www.variafm.nl en via de app die te downloaden is via Googleplay en App Store voor iPhone gebruikers. Maar liefst 24 uur gevarieerde muziek door een variatie in de verschillende stations met als hoofdgenre piratenmuziek.

In deze aflevering van Koopman op pad www.koopmanoppad.nl en de hoogevener.nl maken we kennis met Roy Doldersum een echte “piraat” in hart en nieren met een grote liefde voor vinyl en dan hoofdzakelijk in onze eigen taal of dialect. Ook maken we hier kennis met het duo “Buurman en Buurman” ook een echte “variateit” van Varia FM. In januari a.s. maken we kennis met deel twee van dit duo. Gezellig leuke plaatjes draaien met het liefst veel verzoek aanvragen. Verzoekjes kunnen nu gemakkelijk aangevraagd worden via de Varia FM app. Via deze app kunt u zien wie er draait (programma) en gelijktijdig luisteren en verzoekjes aanvragen.

Bent u een liefhebber van de echte piraten hits dan is deze app een echte aanrader. Na het zien van deze aflevering zult u enthousiast zijn. VariaFM zit niet voor niets zo in de lift. Er komen steeds meer luisteraars bij en dat mogen wat betreft Roy en de andere VariaFM Dj’s er nog wel veel meer worden. Het staat vast dat het aan het enthousiaste team van VariaFM niet zal liggen. Luister maar eens en dan blijft u zeker luisteren.

Geef een reactie