Algemeen

Koopman op pad op de koffie bij Olympia Radio

NIEUWEROORD – Vanuit hun eigen studio slingeren ze de hits het internet op. En dat doen de zestig dj’s van Radio Olympia zo professioneel, dat de regionale internetzender is genomineerd voor de landelijke top 5.

Je zou het niet verwachten als je de rustige straat in Nieuweroord inloopt. Maar vanaf het moment dat je over de drempel stapt van de studio van Freddy, ben je in een andere wereld. De wereld van oude hits en radiopiraterij. Dat het niet meer illegaal radiomaken is in de ether is maar veilig op het internet, doet volgens Freddy niets af aan de charme van piratenradio maken.

“Ik doe gewoon mijn ding en dat vind ik het allermooiste”. Voor de wekelijkse videorubriek “Met Koopman op pad” was dit een reden om Freddy eens te bezoeken in zijn prachtige studio te Nieuweroord.

Hoogte punten

Column: Kerstmis en Kerstfeest

Column door: Sieberen VoordewindHOOGEVEEN - Het is bijna weer kerstfeest of zoals veelal door de Rooms-katholieken genoemd wordt: kerstmis. Een ...

Lees meer ...

Column: Anonieme weldoeners

Column door: Sieberen VoordewindHOOGEVEEN – Ook in deze donkere dagen voor het kerstfeest, zijn er mensen die graag aan anderen ...

Lees meer ...


Geef een reactie

%d bloggers liken dit: