HOOGEVEEN – Morgen, 2 oktober 2019, tot en met 14 oktober 2019 is het weer de jaarlijkse Kinderboekenweek. Tijdens deze editie van de Kinderboekenweek is het thema “Op reis”. Onze bibliotheek nodigt al zijn leden, niet-leden en hun vriendjes uit om naar Bibliotheek Hoogeveen te komen en kennis te maken met alle gave boeken rondom reizen.

Toen Koopman hier kennis van nam stapte hij bij Peter in de auto om direct naar de bibliotheek in Hoogeveen te reizen, alwaar deze aflevering van “Koopman op pad” werd opgenomen. Het is weer een leuke aflevering geworden.

Eerdere afleveringen van de videorubriek “Koopman op pad” zijn naast de digitale Hoogeveens media ook te zien op www.koopmanoppad.nl De eerst komende aflevering van Koopman op pad komt komende donderdagavond (3 Oktober) en gaat over het 50 jarig bestaan van de bekende band No Name. Zaterdagavond (4 Oktober)

komen we dan met een aflevering die gaat over het circus in de zorg. Zo ziet u maar, net als het thema van de Kinderboekenweek 2019 is ook “Koopman op pad” veel “op reis”.

Geef een reactie