ELIM – In de wekelijkse videorubriek “Met Koopman op pad” gaat het dit keer over een onderwerp die Roelof en Peter nauw aan het hart gaan. Roelof organiseerde in 2017 de Samenloop voor Hoop in Elim. In deze aflevering gaat het over de 5 en 6 juli te houden SamenLoop voor Hoop in Hoogeveen.

Kanker, want daar gaat het over, is nu niet bepaald een populair onderwerp, maar waar we het allemaal mee eens zijn is: “Kanker de wereld uit”. Stap voor stap op weg naar minder kanker en uiteindelijk…….

“SamenLoop voor Hoop Hoogeveen” wordt een 24 uur durende wandelestafette waarmee geld opgehaald wordt voor kankeronderzoek. Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatiënt moet leveren. Teamgenoten wisselen elkaar in deze tijd af zodat altijd iemand van hen aan het wandelen is.

Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. Tijdens de SamenLoop steunen we elkaar, staan we stil bij kanker en vieren we vooral het leven. Echt een aflevering die u eens zou moeten zien want kanker is niet meer direct het einde, maar soms ook een nieuw begin. Nu al kunnen vele kankersoorten behandeld worden zodat deze zich gedraagt als een chronische ziekte.

Geef een reactie