Hoogeveen – Afgelopen zaterdag was het alweer voor de derde keer, dat in Hoogeveen een koren dag werd gehouden. Er waren 15 koren vertegenwoordigd. Uit alle windstreken waren ze naar Hoogeveen gekomen. 
korenfestival-2015 (11)-1

Werd voor de derde keer het korenfestival met 15 koren 2015 gehouden. “Een onvergetelijke dag” Zo laat de organisatie weten. Met de overvolle terrasjes en het winkelende publiek was het een ouderwets gezellige dag. 

Er waren 5 podia ’s opgesteld, waaraan drie koren waren gekoppeld. Die door middel van een loting gedaan werd.

Met de overvolle terrasjes en het winkelende publiek was het een ouderwetst gezellige dag. Het kerkplein stond vol. Met mensen die meezongen, klapten en dansten. En bij de afsluiting van het festival zongen drie koren gezamenlijk. “ We hebben een woonboot van”, van Stef Ekkel.

De organisatie laat ons weten; “Daar doe je het toch voor, dus met recht kun je zeggen een geslaagde dag”. Ook langs deze weg willen we een dank uitspreken aan. Dries Mensen en Jan schuring, die dit grandioos op touw hebben gezet. En samen met het Centrum Management. We hopen dat dit een jaarlijks evenement wordt. meer foto’s: Hier

[huge_it_slider id=”26″]

korenfestival-2015 (46)-1

korenfestival-2015 (03)-1

 

Door Henk Boer

Geef een reactie