Muziek

Korenfestival 2018 samen met de Tamboer

HOOGEVEEN – Zaterdag 2 juni aan staande zal voor de 6e keer het Korenfestival plaats vindt. 18 koren zullen op de Hoofdstraat en in de Tamboerpassage te horen en te zien zijn. De diversiteit van de koren maakt dat eenieder aan zijn trekken kan komen het varieert van Shanty koren, Popkoren maar ook Amusementskoren.

6e Korendag Hoogeveen

De koren komen uit de weide omgeving uit Stadskanaal tot Dedemsvaart en van uit Hoogeveen tot uit Grootegast. De koren treden tussen 10.30 uur en 16.30 uur 0p. Om 16.45 zullen de koren gezamenlijk optreden bij de fietsenstalling.

Hemel teid RTV Drenthe Bijzonder aan deze dag is dat ook het programma Hemmeltied van RTV Drenthe deze dag zal uitzenden vanaf de Hoofdstraat tussen 10.00 uur en 12.00 uur zijn ze te beluisteren. Er zullen 9 organisaties een interview geven en er zal een spelletje gespeeld worden tussen 2 koren. Tijdens het Korenfestival zal bij de Tamboer diverse bands optreden tussen 12.30 tot 16.30 uur.

Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...

Geef een reactie