“Krakeel 4 Kika op zaterdag 26 augustus”

Hoogeveen – Op zaterdag 26 augustus komt Krakeel in actie voor Kika. De opbrengst van alle activiteiten gaat in zijn geheel naar de Stichting Kinderen Kankervrij (Kika). Van 08.00 uur ’s ochtends tot middernacht is er een groot aantal sport- en spelactiviteiten, maar ook een rommelmarkt, dansworkshops, na-gels lakken, verloting van mooie prijzen en meer.

Speciale aandacht voor de ‘sponsor-spring-run’ voor kinderen. In MFC De Magneet staan de leukste en nieuwste springtoestellen klaar, om zoveel mogelijk rondjes te springen en rennen. De ‘sponsor-spring-run’ vindt plaats van 10.00 tot 13.00 uur, achtereenvolgens voor alle groepen van de basisschool. Voor meer informatie loop je binnen bij MFC De Magneet.

Vanaf vrijdagavond 25 augustus om 20.00 uur start reeds de 24-uurs dartmarathon en toernooi. De organisatie hoopt op een mooie opbrengst voor Kika en de deelname van jong en oud aan alle activiteiten. Ter afsluiting is er een eindfeest met D.J Onur Reyez. Dat wil je niet missen. Krakeel 4 Kika wordt georganiseerd door de werkgroep Krakeel 4 Kika, met ondersteuning van Sportief Hoogeveen en Stichting Welzijnswerk Hoogeveen.

Meer informatie:
Krakeel 4 Kika
Marcel Mulder
Beheerder MFC De Magneet
Tel: 0528 231463
E-mail: info@mfc-demagneet.nl

Geef een reactie