HOOGEVEEN – Op donderdag 16 mei 2019 om 19.30 uur is er een kringavond van de Historische Kring Hoogeveen. De kringavond wordt gehouden in de Passagezaal van het theater De Tamboer te Hoogeveen.

Hotel Homan, startlocatie Historische Kring

Dit jaar bestaat de Historische Kring 35 jaar en daarom is gezocht naar een bijzondere invulling voor deze kringavond. Cor Koopmans en Johann Bisschop presenteren samen deze avond. Ze hebben rondom de verschillende onderkomens van de HKH een aantal schitterende foto’s en tijdsbeelden bijeengezocht. Verrassend is dat Cor en Johann niet alléén het programma vullen. Dat gaan ze samen met u, de bezoekers, doen. Het wordt een interactieve avond waarbij de heren presentatoren proberen mooie verhalen of persoonlijke herinneringen uit het publiek op te halen. Ze starten hun reis rondom hotel Homan. Daar werd immers de HKH in 1984 opgericht. Ook gaan ze verder in op dat jaartal. Daarna komen achtereenvolgens de omgevingen van de overige onderkomens van de HKH aan bod en eindigen we uiteindelijk aan de Schutstraat, waar we nu gehuisvest zijn. Maar dan zijn de heren al zo’n honderd mooie foto’s verder.

Voor liefhebbers van historie en humor lijkt het een fantastische avond te worden. We hopen u in groten getale te mogen ontvangen op deze avond vol historie en luim…. Om maar eens een gedateerd woord te gebruiken.

’t Kringhuus, Schutstraat 167. Huidig onderkomen Historische Kring

Geef een reactie