Hoogeveen – De openingshandeling werd gedaan met een stukje straattheater. In een dolle klucht Gericht op hergebruik van goederen.

Hierop volgde de officiële opening, die werd gedaan door de directeur van Alescon William Moorlag en wethouder Jan Steenbergen. En met enkele medewerkers van het Goed die samen het “Lint” door knipten. Waarop een luid applaus volgde van het publiek dat voor de deur stond. Wat daar stond en trappelde van ongeduld om naar binnen te mogen. Om de nieuwe winkel te bewonderen.

Jan Steenbergen: “Het is erg belangrijk dat Het Goed een maatschappelijke functie heeft. Samen komen, samen werken, en een betere toekomst is het streven. Het Goed Is heel trots op het behaalde resultaat. Een mooie winkel op een toplocatie met ruime parkeergelegenheid. Iets waar twee jaar naartoe geleefd is.

De veel inspanningen worden nu beloont. Er is vrijdag tot middernacht doorgewerkt om alles gereed te krijgen. Door de vele inspanningen, en toch ook de zenuwen voor de opening, was het voor sommige medewerkers moeilijk om de slaap te krijgen.

Het Repair Café was ook weer van de partij, op elke vierde zaterdag van de maand tussen 11 uur en half vier.

Met ruim 200 mensen was het een zeer geslaagde opening.

Het Goed geopend met live straattheater
Het Repair café
Het Goed geopend met live straattheater
Het Repair Café

Door Henk Boer

Geef een reactie