Evenementen

Kunstwark in ‘t Park 2018

HOOGEVEEN – Ook dit jaar organiseert stichting Kunstwark in ‘t Park het Hoogeveense amateurkunstfestival Kunstwark in ‘t Park. Dit jaar zal Kunstwark in ‘t Park plaatsvinden op zaterdag 26 mei 2018. De locatie is net als vorige jaren in en vooral rond het Jannes van der Sleedenhuis, locatie Wolfsbos, Valkenlaan 5 Hoogeveen.

u wordt uitgenodigd om u aan te melden voor het amateurkunstfestival Kunstwark in ‘t Park 2018. De inschrijvingskosten inclusief kraam bedragen €17,50 dit is inclusief twee consumptiemunten.Het formaat van de kraam is 4 x 1,5 meter.

Binnen een week ontvangt u van ons een bevestiging van de aanmelding. We zijn altijd op zoek naar nieuwe amateurkunstenaars, dus als je zin hebt om je mooie werk aan Hoogeveen e.o. te laten zien, meld je dan aan!

Beste kunstenaar, Heb u belangstelling? Vul dan het Deelnameformulier in, dan houden we je op de hoogte en reserveren na betaling alvast een plekje voor u. Voor informatie hier de website kunstwarkintpark.nl

Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...