HOOGEVEEN – Het wordt weer een groots spektakel, het kunstfestival, dat georganiseerd wordt door Kunstwark in ’t Park. De 7e editie van het festival is gegroeid naar maar liefst 74 deelnemers met een grote diversiteit aan kunstvormen. Als bezoeker kunt u dit a.s. zaterdag bewonderen en kopen.

Onlangs heeft Kunstwark in ’t Park een donatie toegewezen gekregen van Univè, in de vorm van een geluidsinstallatie en deze zal bij opening van het festival om 11.00 uur, feestelijk overhandigd worden.

Nieuw dit jaar is de fotowedstrijd “Mijn Kunstklik”. Alle ingestuurde foto`s zijn te bezichtigen tijdens het festival, de winnaar wordt om 14.00 uur bekend gemaakt en ontvangt een passende prijs. De inzendingen zijn beoordeeld door een deskundige jury nl Kim Stellingwerf, Bart Pijper en GertJan Dieters.

Dit jaar wordt de muziek verzorgd door Arnoud Kas, een pop troubadour die zichzelf begeleidt op gitaar. heb je een verzoeknummer, dan kun je dit bij hem aanvragen.

Tijdens het festival zal graffiti-kunstenaar Marco Jassies een spectaculair kunstwerk maken op folie! Kijk ook eens op de Facebook-pagina van Kunstwark in `’t Park, daar vertellen enkele deelnemers over hun werk, voorzien van foto’s. Het kunstfestival wordt gehouden op zaterdag 25 mei van 11.00 uur – 16.00 uur, op het terrein van Jannes van de Sleedenhuis, locatie Wolfsbos, Valkenlaan 5. De catering wordt verzorgd door het restaurant van Jannes van de Sleedenhuis.

De organisatie vraagt bezoekers om zoveel mogelijk op de fiets te komen, automobilisten wordt gevraagd de auto te parkeren bij de voetbalvelden aan de Mr. Cramerweg.

Geef een reactie