Hoogeveen – De Krant van Hoogeveen stopt er mee. Om het laatste nieuws te kunnen blijven volgen wordt er vanaf volgende week dinsdag de site door gelinkt naar www.hoogeveenschecourant.nl. Ook de Facebookpagina wordt vanaf dinsdag inactief. Voor het lokale nieuws, kunnen de lezers de nieuwssites www.hoogevener.nl, www.regiohoogeveen.nl of www.hoogeveenschecourant.nl bezoeken.

De laatste jaren verschenen er meerdere huis-aan-huiskranten in de gemeente Hoogeveen en omstreken: Krant van Hoogeveen en Hoogeveensche Courant. Als gevolg van de overname van Boom uitgevers Nieuwsmedia door NDC-mediagroep vallen beide titels onder één uitgever.
Besloten is het beste van beide titels samen te voegen en er voor de inwoners één lokale huis-aan-huiskrant van te maken gevuld met actueel nieuws, gemeentenieuws, cultuur- en evenementennieuws en lezersaanbiedingen. Gezien de lange historie is ervoor gekozen om de naam ‘Hoogeveensche Courant’ voor deze uitgave te handhaven. Vanaf volgende week woensdag ontvangen de lezers het beste van twee huis-aan-huiskranten gebundeld in één: Hoogeveensche Courant huis aan huis.

Geef een reactie