Hoogeveen – Heeft u iets kapot en wat door uzelf niet te repareren is? Dan zien wij u graag op zaterdag 25 november van 11 tot half 4 bij het Repair Café in het kringloopwarenhuis het Goed. Aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen.

De vrijwilligers helpen u graag bijvoorbeeld om zoals uw kapotte schemerlamp, weerstation, naaimachine, strijkijzer, broodrooster en om een broek te repareren of een rits vervangen. Wilt u niet meer dan twee schone artikelen meenemen? En de gewenste de lengte thuis al afspelden. En het aantal in te korten centimeters aangeven. Als u hulp nodig heeft bij bijvoorbeeld. Een lange broek korter te maken, graag de oude rits thuis al verwijderen. En als u zelf geen nieuwe rits in kunt zetten helpen wij u graag.

Van 2 tot half 4 is er een vrijwilliger aanwezig voor uw kleine computerproblemen en vragen, zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen gelicenseerde software, of het verwijderen van de overbodige software. Neem voor de juiste instellingen gebruikersnamen en wachtwoorden mee, van bijvoorbeeld uw email, Smartphone, Ipad of mobiele telefoon voor het geval dat dit nodig mocht zijn voor installatie en instellingen. Computermonitoren repareren wij helaas niet.

Bent u tevreden over onze hulp, dan ontvangen wij graag een vrijwillige bijdrage. Om het ontbrekende gereedschap aan te aanschaffen. Om u zo nog beter te kunnen helpen.

En behalve het Repair Café is er op 25 november ook een kerstmarkt met veel leuke kerstartikelen, muziek, met een hapje en drankje. Dus nog een reden temeer om de 25ste naar het Goed te komen!

Ps
Vanwege de feestdagen is er geen Repair Café in december, in 2018 staat het Repair Café Hoogeveen weer graag voor u klaar op elke laatste zaterdag van de maand van 11 tot halfvier voor u klaar.

Door Henk Boer