Evenementen

Laatste Pulledag verloopt magertjes aan muzikaliteit.

Hoogeveen – Het was gisteren de laatste pulledag van 2018 met als thema “Muziek”. Er was nauwelijks iets van te merken. Zowel in de acts niet en aan de Hoofdstraat en aan de Schutstraat niet. In de Tamboerpassage trad het Shantykoor De Naoberzangers uit het Tweelingdorp Veenoord/Nieuw-Amsterdam op. En bij café de Lijst aan de Hoofdstraat-Noord deed zanger Ruud Bos zijn best om er de stemming in te krijgen.

De Naoberzangers

Ultimate Strong Challenge In de middag was er aan de Grote Kerkstraat een Ultimate Strong Challenge bestaande uit drie onderdelen: De Yoke, waarbij de sporter met een gewicht van iets meer dan 100 kilo in de nek loopt en een zo groot mogelijke afstand moet afleggen. De Farmer Walk, waarbij aan iedere hand 50 kilo moet worden getild en ook hier gaat het erom zo veel mogelijk meters te maken.

Uitslag Wie uiteindelijk de titel sterkste man of vrouw van Hoogeveen heeft gewonnen? Elk onderdeel kreeg een winnaar zowel bij de mannen als de vrouwen. De uitslag: Conan Wheel: Marleen Brink (vrouwen) en Richard van der Most (heren). Yoke Race: Fransiena Supusepa (vrouwen) en Edwin Huizing (heren). Farmer Walk: Fransiena Supusepa (vrouwen) en Enrico Grootenhuis (heren).

Afsluiting pulldagen 2018 De zesde en laatste Pulledag werd afgesloten met een klein muziekfeestje, op de kruising Hoofdstraat-Grote Kerkstraat. Tegen 19.30 uur trad onder ander op de wel bekende rapper Yes-R die bekend is van zijn vele hits zoals Hey Schatje, Uit Elkaar, Onbereikbaar, Me Boy en Diep In De Nacht.

Jonge hysterische meiden waren als bijen op de honing, die met de rapper op de foto wilden en een handtekening van hem wilden. De sfeer op het plein zat er goed in terrasjes waren redelijk gevuld. Al met Al een magere afsluiting van de muzikaliteit op de Pulledag 2018.

De jonge hysterische meiden die met de rapper op de foto wilden
Hoogte punten

online radio

MRP.insert({ 'url':'http://freeuk8.listen2myradio.com/stream.mp3?ipport=freeuk8.listen2myradio.com_35754', 'lang':'nl', 'codec':'mp3', 'volume':80, 'autoplay':false, 'jsevents':true, 'buffering':3, 'title':'De oude bosfazant', 'welcome':'Welkom hier', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'http://freeus5.listen2myradio.com/stream.mp3?ipport=freeus5.listen2myradio.com_37052', 'lang':'nl', 'codec':'mp3', 'volume':100, 'autoplay':false, 'forceHTML5':true, 'jsevents':true, 'buffering':3, 'title':'RD Elim', 'welcome':'Welkom bij RD Elim', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'https://streamunit.nl:9031/varia192;', 'codec':'mp3', 'volume':100, 'autoplay':false, 'buffering':3, 'title':'Varia Fm', 'welcome':'Luister gezellig mee', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'https://streamunit.nl:9031/varia192;', 'codec':'mp3', 'volume':100, 'autoplay':false, 'buffering':3, 'title':'Varia Fm', 'welcome':'Luister gezellig mee', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'https://cdn.rtvdrenthe.nl/icecast/rtvdrenthe/rtvradio', 'codec':'mp3', 'volume':100, 'autoplay':false, 'buffering':3, 'title':'Radio Drenthe', 'welcome':'altijd in de buurt', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'https://mediaserv38.live- streams.nl:18026/stream', 'lang':'nl', 'codec':'mp3', 'volume':80, 'autoplay':false, 'jsevents':true, 'buffering':3, 'title':'Radio Hoogeveen', 'welcome':'Welkom bij', 'wmode':'transparent', 'skin':'faredirfare', 'width':269, 'height':52 }); MRP.insert({ 'url':'http://streamunit.nl:9187/stream', 'lang':'nl', 'codec':'mp3', 'volume':80, 'autoplay':false, 'forceHTML5':true, 'jsevents':true, 'buffering':3, 'title':'Drentsepiraten', 'welcome':'Welkom ...

Lees meer ...

Westlands Mannenkoor doet Hoogeveen aan

HOOGEVEEN - Afgelopen Vrijdag 6 maart werd er in het bijzijn van een vertegenwoordiging van het Westlands Mannenkoor en popkoor ...

Lees meer ...

Geef een reactie