Hoogeveen – Zaterdag 1 juli is de Hoogeveense vaart, bij Hoogeveense roeivereniging de Compagnie, het strijdtoneel van drakenbootvaarders.

Rond 16.00 uur maken vrienden, verenigingen, buurtgenoten en bedrijventeams zich op voor een spectaculaire en sportieve strijd op het water. Met de peddel als wapen strijden ze ritmisch om als eerste de finishlijn te bereiken.

Inzet van de dag: Eeuwige roem en de felbegeerde wisseltrofee. De drakenbootrace is een spannende strijd tussen allerlei enthousiaste teams. Je mag je inschrijven als straat, vriendengroep, vereniging en bedrijf. Alles is mogelijk. Verzamel dus snel een team van minimaal 10 en maximaal 16 peddelaars en 1 trommelaar.

Als ben je in het bezit van een zwemdiploma. Wilt u met uw bedrijf meedoen? Ook dat kan! Zo’n spetterende en spannende teambuilding zullen ze niet snel vergeten. En als bedrijf heeft u de unieke mogelijkheid om u van uw sportieve kant te laten zien aan het enthousiaste publiek aan de kant. Snel inschrijven dus, ervaring is niet nodig en vol=vol. Kijk voor meer informatie op www.hoogeveensedraak.nl

Hoogeveense Roei Vereniging “De Compagnie” Echtenseweg 1a, 7909 HV Hoogeveen

Geef een reactie