HOOGEVEEN – Leerlingen van RENN4 De Windroos, RENN4 De Atlas en het praktijkonderwijs en vmbo van het Roelof van Echten College organiseren op vrijdag 14 december een kerstmarkt. In hun lessen zijn zij druk bezig om allerlei kerst- en cadeauartikelen te maken, zoals bloemstukken, decoraties, traktaties en kaarten. Een deel van de opbrengst gaat naar Serious Request.

De kerstmarkt is op vrijdag 14 december van 16.30 uur tot 19.00 uur op de schoollocatie aan de Voltastraat 27 in Hoogeveen. De entree is gratis. Jaarlijks struinen veel bezoekers langs de kraampjes en genieten ze van live muziek, oliebollen, warme choco, lekkere hapjes, snert en natuurlijk de gezellige kerstsfeer.

Leerlingen steunen Serious Request
Een klein deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor activiteiten voor de leerlingen. Het grootste gedeelte gaat naar Serious Request. Dit jaar steunt Serious Request drie goede doelen: reanimatiecursussen in Nederland, bescherming bij natuurgeweld en noodhulp bij conflicten. De leerlingen hopen, samen met u als bezoeker, een mooie bijdrage te kunnen leveren.

Geef een reactie